American Crew Premuim Salong

American Crew grundades med en enkel affärs ide: att erbjuda en upplevelse i salongen som är anpassad till MÄN. Det är ett varumärke för män som sticker ut.
De har mer än 30 lika grooming-produkter för att passa varje mans unika smak och behov. Design och kvalitet tillgodoser den moderna mannens behov för att skapa rätt look och image. Produkterna är maskulina, klassiska, stilrena och pålitliga.
Salong Gallerian har med stolthet blivit utvalda till en American Crew Premium-salong. Det finns bara ca 75 premium-salonger i hela Sverige.
Detta innebär att vi har fått specialutbildning i herrklippning. En diplomerad grundläggande utbildning med en hög teknisk nivå som sätter fokus på en maskulin stil.
En gång om året lanseras American Crews kollektion som vi får utbildning i före alla andra. Det är en årlig inspiration och utmaning för oss frisörer. På så sätt håller vi koll på vad som är trendigt gällande maskulin frisyrdesign. Det ger oss möjligheten att utföra American Crews ”märkesklippningar” på våra kunder.

Ver peliculas online