Olaplex

olaplex

Vad är Olaplex?

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar och färgförändringar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt på bara en sittning.

Vårt hår är ständigt utsatt för påfrestningar och slitage från vår omvärld, men det finns hjälp att få! Den patenterade aktiva ingrediensen i Olaplex produkter lagar och skyddar ditt hår på salongen och i hemmet mellan salongsbehandlingarna. Försäkra ditt hår – använd Olaplex!

Hur fungerar det?

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Den baseras på en patenterad uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbindningarna i håret.
Olaplex helt nya, revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbindningarna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Den förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Olaplex gör färgresultatet ännu mer fantastiskt eftersom det är en helt ny sorts kemi som efter varje användning gör håret starkare och i bättre skick!

När behöver ditt hår Olaplex?

Om du går på salong och:
-Färgar ditt hår
-Bleker ditt hår
-Permanentar håret
-Använder plattång på salongen eller hemma
-Fönar ditt hår
-Eller om du upplever ditt hår som slitet eller skört

Hur används Olaplex?

Olaplex är en produkt som man kan använda i samband med alla kemiska behandlingar. Du kan även köpa med dig Olaplex hem för att underhålla resultaten av din Olaplexbehandling mellan besöken i salongen. Den förbereder även håret inför nästa kemiska behandling. Vi rekommenderar att produkten Olaplex No3 används hemma en gång i veckan, eller oftare vid behov. Komplettera gärna med Olaplex No4 och Olaplex No5 alltså shampoo och balsam. Avsluta din hemmabehandling med leave in creme Olaplex Bond Smoother No6. Alla Olaplex produkter innehåller den patenterade molekylen som lagar bindningar i håret, vilket gör att håret blir riktigt slitstarkt.

olaplex bond smoother no6

Olaplex Bond Smoother No6

Olaplex Bond Smoother No6 är senaste tillskottet i Olaplex familjen. Bond Smoother är en styling leave-in creme som skyddar, stärker, återfuktar, reparerar håret, förkortar torkningstid och eliminerar frizzighet. Denna koncentrerade och mjukgörande produkt passar även utmärkt för färgade och kemisk behandlade hår. Dessutom passar Olaplex Bond Smoother No6 alla hårtyper och lämnar ett silkeslent resultat som varar upp till 72 timmar

Alla Olaplex produkter är fri från sulfater, parabener, ftalater, gluten och är vegansk.
Produkternas förpackningar är tillverkade av plast som har samlats från haven.

olaplex bond smoother no6 jönköping
 Läs mer här