Olaplex

olaplex

Vad är Olaplex?

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt!

 

Hur fungerar det?

Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Olaplex baseras på en uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbindningarna i håret.
Olaplex helt nya, revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbindningarna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Olaplex gör färgresultatet ännu mer fantastiskt eftersom det är en helt ny sorts kemi som efter varje användning gör håret starkare och i bättre skick!

 

Hur används det?

Olaplex är en produkt som man kan använda i samband med alla kemiska behandlingar. Du kan även köpa med dig Olaplex hem för att underhålla resultaten av din Olaplex-vårdbehandling mellan besöken i salongen. Den förbereder även håret inför nästa kemiska behandling. Vi rekommenderar att produkten används hemma en gång i veckan, eller oftare vid behov.
 Läs mer här
Ver peliculas online