Historia

Salongens Historia

Salong Gallerian öppnades 1991 av Madeleine Axelsson då hon tog över lokalen i det gamla och mysiga 1700-talshuset på Östra Storgatan i centrala Jönköping.
Lokalen användes tidigare som konstgalleri och därifrån kom idén om salongens namn. Madeleine fortsatte med konstkonceptet genom att ha en speciell salongsinredning.
Speglarna stod på stafflier och arbetsverktygen på kolonnpiedestaler och så skapade man fina konstverk. Konstverken skapades på kundens huvud och arbetsmaterialet var så klart håret. Åren har gått och salongsinredningen har förändrats men fortfarande finns konstintresset för håret kvar. Salong Gallerian tillhör en av de mest etablerade salongerna i Jönköping.
21 år senare, 1 oktober 2012 tog Julia över Salong Gallerian med siktet inställt på nya mål och ambitioner. Men målet är även att behålla samma höga kvalitet som det alltid har varit.

 

Om oss

För oss på Salong Gallerian är det viktigt att kunna erbjuda Dig som kund ett riktigt kvalitetsarbete som är noga utfört. Genom ständiga kurser och utbildningar kan vi erbjuda dig det allra trendigaste och modernaste inom hårvård. Dina önskemål och välbefinnande står alltid i centrum för oss. Med en professionell bedömning analyserar vi (t.ex. Din stil, hud- ögonfärg) och anpassar färger och frisyrer därefter.

Ver peliculas online