Personal

Edina

”Jag utbildade mig på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping och har gesällbrev sedan 2009.
Jag har en stark personlighet och brinner för mitt yrke och får hela tiden ny inspiration och nya idéer.

Det bästa med jobbet är att man får skapa, utveckla och förändra så många människors självkänsla till det bättre!”

Julia

 

”Jag utbildade mig till frisör i Örnsköldsvik och har jobbat på salonger i bland annat Göteborg och Karlstad. Har jobbat på Salong Gallerian som anställd i 4 år för att sedan ta över som ägare år 2012. Fördelarna med frisöryrket är att ingenting är omöjligt och att jag får utlopp för min kreativitet och fantasi. För att göra ett bra jobb går jag alltid in med full kraft i allt jag gör. Jag känner glädje varje dag som jag går till jobbet.”

 

Sofie

”Jag är utbildad frisör, make up-artist och färg- och stilrådgivare.
Jag har gesällbrev, mästarbrev och har jobbat som frisör i 10 år.
Kreativitet är mitt signum som frisör och brinner verkligen för mitt yrke.
Ingen utmaning är för stor utmaning för mig!”

Theres

 

”Jag utbildade mig på Svenska frisörskolan i Trollhättan och innehar gesällbrev sedan 2013. Sedan har jag kompletterat min utbildning med American Crews egen kurs Method 1 & 2 och Hairtalk löshårsutbildning. 
Det roligaste med att vara frisör är att man får träffa så mycket nya människor, utvecklas och få utlopp för sin kreativitet.
Min passion är färg och tvekar inte på att utföra stora förändringar.”

Frieda

 

”Jag utbildade mig på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping år 2009-2012. Jag har efter min utbildning drivit egen salong och även jobbat som tekniker bland annat inom färg för Revlon Professionals fram tills att jag flyttade till Jönköping 2016. Det bästa med mitt jobb är att få träffa så många olika människor och få anpassa håret efter varje individ för att ta fram det vackra i varje människa.”

 

Ver peliculas online