Om oss

Historia

Salong Gallerian öppnade sina dörrar den 1 december 1991 av frisören Madeleine. Där tog hon över lokalen i det gamla och mycket mysiga 1700-tals huset på Östra Storgatan i centrala Jönköping som användes tidigare som konstgalleri. Därifrån kom idén om Salong Gallerians namn. Madeleine fortsatte även med konstkonceptet genom att ha en speciell salongsinredning där speglarna stod på stafflier och arbetsverktygen på kolonnpiedestaler. Frisörerna skapade fina konstverk, men konstverken gjordes på kunderna och arbetsmaterialet var så klart håret och hårfärger!
Åren har gått, företaget har utvecklats och även salongsinredningen har uppdaterats för att hänga med i vår nutid. Numera välkomnar salongen dig med sin fantastiskt mysiga och avkopplande lokal, där du kan känna dig omhändertagen av vår professionella och kunniga personal. Den 1 oktober 2012 tog Julia över Salong Gallerian med siktet inställt högt på nya mål och ambitioner.  

Vi som jobbar här   

Julia


Julia utbildade sig år 2006 till frisör i Örnsköldsvik och har jobbat som frisör sedan dess. Hon har gått en lång rad olika kurser och vidareutbildningar och 2019 tog hon även sitt Mästarbrev. År 2012 blev Julia ägare av Salong Gallerian och satte sin egen prägel på salongen. Fördelarna med frisöryrket enligt Julia är att ingenting är omöjligt och att hon får utlopp för sin kreativitet och fantasi. För att göra ett bra jobb går Julia alltid in med 110% i allt hon gör.

Sara


(Föräldraledig)
Sara är lugnet själv. Vill du ha en total avkoppling så är hon rätt frisör för dig. Allt från folieslingor till hårförlängning är Saras specialitet men kanske allra främst korta damklippningar och olika strukturklippningar om hon måste välja sin favoritsysselsättning.

Annelie

Annelie Sager, Salong Gallerian

När du sätter dig i Annelies frisörstol så kan du vara säker på att du kommer att se alldeles fantastik ut när hon har trollat klart! Genom sin gedigna kunskap, långa arbetserfarenhet och utbildning inom frisyr- och färgteknik kan du som kund känna dig trygg.
Hon har ett stort kundfokus och är lyhörd inför dina personliga önskemål. Med både färg och form ser hon till att skapa en frisyr du trivs i och som passar just dig.
Annelie gillar att jobba med det mesta inom yrket. Men om hon måste välja så är arbetet med korta hår får bli hennes favorit sysselsättning.
Det är den personliga kontakten med varje enskild kund som får henne att gilla sitt yrke och varje nöjd kund ser hon som en belöning.

Moa

Moa Carlsson l Salong Gallerian

Låt oss presentera Moa! Hon är utbildad i Norge och är inne på sitt fjärde år som frisör.
Moa är en stabil, lugn och positiv tjej. Älskar att jobba kreativt och lära sig nya saker, särskilt där hon kan känna att hon kan utmana mig själv.
Hennes specialitet är olika typer att färgbehandlingar men varmast om hjärtat ligger arbetet med blonda hår. Följ hennes instagram @frisorbymoaa för att se alla fantastiska arbeten som hon har skapat.