Om oss

Historia

Salong Gallerian öppnade sina dörrar den 1 december 1991 av frisören Madeleine. Där tog hon över lokalen i det gamla och mycket mysiga 1700-tals huset på Östra Storgatan i centrala Jönköping som användes tidigare som konstgalleri. Därifrån kom idén om Salong Gallerians namn. Madeleine fortsatte även med konstkonceptet genom att ha en speciell salongsinredning där speglarna stod på stafflier och arbetsverktygen på kolonnpiedestaler. Frisörerna skapade fina konstverk, men konstverken gjordes på kunderna och arbetsmaterialet var så klart håret och hårfärger!
Åren har gått, företaget har utvecklats och även salongsinredningen har uppdaterats för att hänga med i vår nutid. Numera välkomnar salongen dig med sin fantastiskt mysiga och avkopplande lokal, där du kan känna dig omhändertagen av vår professionella och kunniga personal. Den 1 oktober 2012 tog Julia över Salong Gallerian med siktet inställt högt på nya mål och ambitioner.  

Vi som jobbar här   

Julia


Julia utbildade sig till frisör i Örnsköldsvik och har jobbat på salonger i bland annat Göteborg och Karlstad. Hon har jobbat på Salong Gallerian som anställd i 4 år för att sedan ta över som ägare år 2012. Fördelarna med frisöryrket enligt Julia är att ingenting är omöjligt och att hon får utlopp för sin kreativitet och fantasi. För att göra ett bra jobb går Julia alltid in med 110% i allt hon gör! 

Sara


Sara är lugnet själv. Vill du ha en total avkoppling så är hon rätt frisör för dig. Med sin unika stil, servicemind och många års arbetserferenhet är Sara lika mycket en god lyssnare som en professionell frisör som ständigt strävar efter att både utmana och tillgodose dina önskemål. Ett ömsesidigt förtroende där du som kund alltid ska känna dig hundraprocentigt trygg är en självklarhet – och det är i den sociala omgivningen hon trivs som allra bäst. Allt från folieslingor till hårförlängning är Saras specialitet men kanske allra främst korta damklippningar och olika strukturklippningar om hon måste välja sin favoritsysselsättning.

Annelie

Annelie Sager, Salong Gallerian

Moa

Moa Carlsson l Salong Gallerian