Produkter

American Crew

American Crew´s klassiska linje består av essentiella vårdande produkter. Alla produkter innehåller vårdande ingredienser och har American Crew´s maskulina signaturdoft. Klassiska vårdande produkter, som aldrig går ur tiden.
American Crew grundades med en enkel affärs ide: att erbjuda en upplevelse i salongen som är anpassad till MÄN. Det är ett varumärke för män som sticker ut.
De har mer än 30 olika grooming-produkter för att passa varje mans unika smak och behov. Design och kvalitet tillgodoser den moderna mannens behov för att skapa rätt look och image. Produkterna är maskulina, klassiska, stilrena och pålitliga.

Salong Gallerian har med stolthet blivit utvalda till en American Crew Premium Salong.
Detta innebär att vi har fått specialutbildning i herrklippning. En diplomerad grundläggande utbildning med en hög teknisk nivå som sätter fokus på en maskulin stil.

SACHAJUAN

Namnet är inspirerat från sina grundare Sacha Mitic och Juan Rosenlind, som kombinerade sina förnamn till SACHAJUAN när de startade sin salong i Stockholm 1997.

Tillsammans experimenterade de med flera olika varumärken men lyckades inte hitta de resultat eller den stil som de önskade, så år 2004 introducerade de sina första egna produkter, som en naturlig fortsättning på deras professionella arbete och som en avspegling av deras salongs stil och känsla.

SACHAJUAN-utbudet är inspirerat av grundarnas tankar om hur hår borde se ut, och hur det bör kännas och röra sig, i kombination med deras syn på branschen och önskan om att göra hårvård enkelt och begripligt för stylister och deras kunder.

I produkterna finner du rena ingredienser som ger resultat. SACHAJUAN använder extrakt av två kallvattensalger som skördas naturligt ur havet: rhodophycea och chondrus crispus, som skapar tillsammans Ocean Silk Technology.
Ocean Silk Technology är ett sätt att beskriva hur ingredienserna samspelar för att stärka elasticitet, fukt, glans och allmän skönhet i håret. Ocean Silk Technology gör SACHAJUAN till unik hårvård.

We promise:

KVALITET FÖR INGENTING, KONST ÄR GRATIS. Promise serian omfattar 22 produkter, noggrant utvalda och utvecklade till sista molekylen. Alla produkter inkluderar ett löfte, som varje produkt lever upp till. Varje produkt har sin egen design. Tillsammans bildar de en rolig, fräsch och till och med överraskande helhet som garanterat inte lämnar någon oberörd. Produkternas kvalitet imponerar både på frisörer och kunder, och även deras rimliga pris kommer att glädja alla. Promise produkter säljs endast i utvalda frisörsalonger, eftersom Promise tror att frisörsalonger inte bara är ett bra ställe att köpa sina hårvårdsprodukter på, utan det bästa stället att få en skräddarsydd rekommendation om produkter just för titt hår. Alla produkter är 100 % veganska.

Alterna

Alterna startades av en entreprenör vid namn Don Cristal. Idén kom från hans redan befintliga hudvårdsföretag med alternativ filosofi, där nyckelorden var lyxiga ingredienser och enzymterapi. 
Han ville arbeta med konceptet att få; the science of skin care into hair care, med visionen att bli bäst i världen. 
Ett redan befintligt amerikanskt varumärke jobbade med en innovation som innebar att använda proteiner, vitaminer och mineraler i hårvårdsprodukter. 
Don såg potential i att vidareutveckla  denna innovation. Han hade två valmöjligheter, att göra detta; billigare eller bättre. Han valde, som ni förstår idag, att göra det bättre. 

Kaviar, som är hjärtat i Alterna formulas, kommer  från den Sibiriska Stören, en fiskart som lever i  södra Frankrike och odlas under hållbara och kontrollerade former. Näringsämnen utvinns ur  kaviarpärlorna som är berikade med Omega-3-  fettsyror. Kaviarextrakt ger fukt, elasticitet och glans till håret.

Alterna My Hair My Canvas

Gjord av Botanisk Caviar
Ingen påverkan på mark.
Skyddar lokala farmer.
Låg energiförbrukning och utsläpp
Återupplivande och återfuktande
100% vegansk
50% återvunnen plast i förpackningar

Olaplex

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar och färgförändringar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt på bara en sittning.

Vårt hår är ständigt utsatt för påfrestningar och slitage från vår omvärld, men det finns hjälp att få! Den patenterade aktiva ingrediensen i Olaplex produkter lagar och skyddar ditt hår på salongen och i hemmet mellan salongsbehandlingarna.
Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets fiberskikt med en unik teknik. Den baseras på en patenterad uppfinning som återkopplar och reparerar svavelbindningarna i håret.

Olaplex revolutionerande ingrediens motverkar oxidationsmedlets brytande effekt på svavelbindningarna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Den förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Olaplex gör färgresultatet ännu mer fantastiskt eftersom det är en helt ny sorts kemi som efter varje användning gör håret starkare och i bättre skick!

olaplex