Om oss

Salong Gallerian

Salong Gallerian öppnade sina dörrar den 1 december 1991 av frisören Madeleine. Där tog hon över lokalen i det gamla och mycket mysiga 1700-tals huset på Östra Storgatan i centrala Jönköping som fram till 1991 användes som konstgalleri. Därifrån kom idén om salongens namn. Madeleine fortsatte med konstkonceptet genom att ha en speciell salongsinredning där speglarna stod på stafflier och arbetsverktygen på kolonnpiedestaler. Frisörerna skapade fina konstverk, men konstverken gjordes på kunderna och arbetsmaterialet var så klart håret och hårfärger!
Åren har gått, företaget har utvecklats och även salongsinredningen har uppdaterats för att hänga med i vår nutid. Numera välkomnar Salong Gallerian dig med sin mysiga och avkopplande lokal, där du kan känna dig omhändertagen av vår kunniga personal. Den 1 oktober 2012 tog Julia över Salong Gallerian med siktet inställt högt på nya mål och ambitioner.  

Vi som jobbar här  

 

Julia

Julia är Salong Gallerians ägare och eldsjäl!

Som egenföretagare, idéspruta och tvåbarnsmamma går Julia alltid in i 110% i allt hon gör med positiv attityd, självsäkerhet och målmedvetenhet. Hon brinner för kreativ färg – ingen färg är för mycket! Hennes kreativa sida återspeglar sig även privat i allt från hemmaprojekt till nya matrecept. Balansen mellan klassiskt och trendigt är Julias esse och hon är vass på tekniska klippningar. Utmaningar är Julias drivkraft och fördelarna med frisöryrket enligt Julia själv är att ingenting är omöjligt! Hon har gått en lång rad olika kurser och vidareutbildningar genom åren och 2019 tog hon även sitt Mästarbrev. Så i Julias stol kan du känna dig mer än säker.

Sara


Sara är Salong Gallerians servicevänliga lugn!

Som inbiten djurvän, skönhetsentusiast och småbarnsmamma är hon både kreativ, empatisk och ordningsam i en magisk mix. Sara är tjejen som vill att alla ska må bra och vurmar för det personliga mötet med både dig som kund, kollegor, vänner och familj. Vill du ha en avkopplande stund i tystnad eller föredrar du glatt samtal? Med sin inkännande personlighet och långa arbetserfarenhet fixar hon det som passar dig bäst! Sara är mästerlig på knivklippning och hennes frisörhjärta slår lite extra för korta frisyrer, såväl lekfulla som klassiska. Sara älskar också färg- och klippförändringar av alla slag och oavsett om du är sugen på de där naturligt solkyssta slingorna, en ny lugg eller en större makeover så kan du känna dig som hemma i Saras händer!

Annelie

Annelie är Salong Gallerians trygga solsken!

Som yogautövare och moderiktig familjekvinna har Annelie ett inneboende lugn och ett sinne för detaljer inom färg och form. Annelie är den som gillar djupa samtal och har alltid glimten i ögat! Med ett leende på läpparna och sin trygga , varma personlighet är Annelie frisören som gör allt för att få dig som kund nöjd. Hon har ett stort kundfokus och är oerhört lyhörd inför dina personliga önskemål. Annelie har en förkärlek till korta damfrisyrer. Hon är även en fena på folieslingor och Hairtalk / BHBD extensions, som råkar vara hennes absolut favorita sysselsättning på Salong Gallerian. Vare sig om du vill ha det tjocka svallet från dina drömmar eller en kort lättskött frisyr så lovar vi ett strålande resultat hos denna stjärna.

Linn

Linn är Salong Gallerians spralliga energiknippe! 

Som sportintresserad och nyexaminerad frisör så är hon van att jaga nya mål på både hårfronten och fotbollsplanen. Linn är tjejen som alltid kommer in i salongen med glatt humör. Redo för dagens utmaningar med nyfikenhet, hög arbetsmoral och en vilja av stål. Hon har både jobbat extra och gjort hela sin gymnasiepraktik hos oss och är nu en uppskattad medlem av vårat team! Linn har en naturbegåvning för färg, lowlights och balayage, så blondiner ligger henne varmt om hjärtat. Med sitt driv i gyllene kombination med sin glada personlighet så kommer du garanterat få en trevlig stund i Linns stol! 

Josefine

Josefine är Salong Gallerians färgstarka mångsysslare!

Som pysslig flerbarnsmamma, f.d tävlingsdansare och trädgårdsintresserad är Josefine både kreativ, energisk och omvårdande! Hon är personen som alltid går in i nya projekt med kunskapstörst och passion. Oavsett om det är nya tapeter i hemmet, omplantering av växter eller kundens hår. Med sin härliga färgstarka stil har hon ett sinne för detaljer och vill gärna ge dig som kund det mest personligt anpassade hon kan. Josefine har mästarbrev och många års erfarenhet i branschen, vilket gör att hon som frisör är lika mycket mångsysslare som hon är på fritiden. I Josefines stol kan du känna dig trygg vad du än har för stil!