Om oss

Historia

Salong Gallerian öppnade sina dörrar den 1 december 1991 av frisören Madeleine. Där tog hon över lokalen i det gamla och mycket mysiga 1700-tals huset på Östra Storgatan i centrala Jönköping som användes tidigare som konstgalleri. Därifrån kom idén om Salong Gallerians namn. Madeleine fortsatte även med konstkonceptet genom att ha en speciell salongsinredning där speglarna stod på stafflier och arbetsverktygen på kolonnpiedestaler. Frisörerna skapade fina konstverk, men konstverken gjordes på kunderna och arbetsmaterialet var så klart håret och hårfärger!
Åren har gått, företaget har utvecklats och även salongsinredningen har uppdaterats för att hänga med i vår nutid. Numera välkomnar salongen dig med sin fantastiskt mysiga och avkopplande lokal, där du kan känna dig omhändertagen av vår professionella och kunniga personal. Den 1 oktober 2012 tog Julia över Salong Gallerian med siktet inställt högt på nya mål och ambitioner.  

Vi som jobbar här   

Julia

Julia är Salong Gallerians ägare och eldsjäl!

Som egenföretagare, idéspruta och tvåbarnsmamma går Julia alltid in i 110% i allt hon gör med positiv attityd, självsäkerhet och målmedvetenhet. Hon brinner för kreativ färg – ingen färg är för mycket! Hennes kreativa sida återspeglar sig även privat i allt från hemmaprojekt till nya matrecept. Balansen mellan klassiskt och trendigt är Julias esse och hon är vass på tekniska klippningar. Utmaningar är Julias drivkraft och fördelarna med frisöryrket enligt Julia själv är att ingenting är omöjligt! Hon har gått en lång rad olika kurser och vidareutbildningar genom åren och 2019 tog hon även sitt Mästarbrev så i Julias stol kan du känna dig mer än säker.

Sara


Sara är Salong Gallerians servicevänliga lugn!

Som inbiten djurvän, skönhetsentusiast och småbarnsmamma är hon både kreativ, empatisk och ordningsam i en magisk mix. Sara är tjejen som vill att alla ska må bra och vurmar för det personliga mötet. Vill du ha en avkopplande stund i tystnad eller föredrar du glatt samtal? Med sin inkännande personlighet och långa arbetserfarenhet fixar hon det som passar dig bäst! Sara är mästerlig på knivklippning och hennes frisörhjärta slår lite extra för korta frisyrer, såväl lekfulla som klassiska. Sara älskar färgförändringar av alla slag. Oavsett om du är sugen på de där naturligt solkyssta slingorna eller en större makeover så kan du känna dig trygg i Saras händer!

Annelie

Annelie är Salong Gallerians trygga solsken!

Som yogautövare och moderiktig familjekvinna har Annelie ett inneboende lugn och ett sinne för detaljer inom färg och form. Annelie är den som gillar djupa samtal och har alltid glimten i ögat! Med ett leende på läpparna och sin trygga , varma personlighet är Annelie frisören som gör allt för att få dig som kund nöjd. Hon har ett stort kundfokus och är oerhört lyhörd inför dina personliga önskemål. Annelie har en förkärlek till korta damfrisyrer och är en fena på balayage och långa extensionshår. Oavsett om du vill ha det tjocka svallet från dina drömmar eller en kort lättskött frisyr så lovar vi ett strålande resultat hos denna stjärna.

Linn

Linn är Salong Gallerians spralliga energiknippe! 
Som sportintresserad och aktiv frisörstudent så är hon van att jaga nya mål på både hårfronten och fotbollsplanen.
Linn är tjejen som alltid kommer in i salongen med ett leende på läpparna, redo för dagens utmaningar med nyfikenhet och en vilja av stål. Hon går nu sitt tredje år på frisörlinjen. Hon finns på salongen för praktik varje fredag och jobbar extra så mycket hon kan.
Linn har en naturbegåvning på färg och balayage, så blondiner ligger henne varmt om hjärtat.
Med sitt driv i gyllene kombination med sin glada, positiva personlighet så kommer du garanterat få en trevlig stund i Linns stol! 

Josefine

Josefine Isenknut

Elin