Priser

Klippning

Damklippning  570:-
Herrklippning  490:-
Klipp & Skägg 680:-
Lyxklippning Dam  740:-
Lyxklippning Herr  680:-
Luggklippning 165:- 
Barnklippning 1-12 år  370-470:-
15-minuters puts nacke/polisonger/raka av håret  250:-
Puts av sidor och nacke   370:-

Fransfärg/brynfärg/brynplock  150:-/st
Paketpris för allt 350:-

Olaplex intensivbehandling utan klippning 700:-
Olaplex  intensivbehandling inkl. klippning 1050:- Läs mer   

Lyxklippning

Om du vill unna dig lite extra lyx så är detta rätt behandling för dig. Välj mellan inpackning och hårbottenmassage, medan du kopplar av i en skön massageschamponering, Olaplex No2 i värme eller extra mycket styling. I hela behandlingen ingår: konsultation, hårtvätt, extra tillval, klippning, fön/ lättare styling och produktrekomendation.

Färg, Slingor, Balayage mm.

Klippning ingår i alla våra kemiska behandlingar. Vi beräknar priset för våra färgbehandlingar baserat på tid och materialåtgång. På detta vis blir alla behandlingar skräddarsydda för alla våra kunder. När du bokar en behandling via internet kommer du att se du ett cirkapris just för din hårlängd.
Pris 650:-/timme + materialkostnad

Herrfärg

American Crews 5-minuters färg är perfekt för dig som vill uppgradera dig själv till version 2.0. Eftersom färgen inte täcker grått hår till 100 procent så ser håret naturligt ut och det blir aldrig den där ”peruk känsla” som många inte vill ha. Det blir bara en yngre version av dig helt enkelt!
Pris 850:- inklusive klippning  

Hårförlängning Hairtalk Extensions

Hairtalk Hårförlängning
I behandlingen ingår: Konsultation, hårtvätt, föning, insättning av extensions, ihopklippning av löshår med ens eget hår, styling, skötselråd och stort produktpaket. I produktpaketet ingår shampoo, balsam, värmeskydd, utredande spraybalsam, inpackning, serum och hårborste. Läs mer här

Hairtalk förlängning 5 paket:
25 cm 6142:-
40 cm 8361:-
55 cm 11492:-

Hairtalk förlängning 4 paket:
25 cm 5120:-
40 cm 6895:-
55 cm 9400:-

Hairtalk Förlängning 3 paket:
25 cm 4097:-
40 cm 5429:-
55 cm 7308:-

Hairtalk Förtjockning
Det här är en av våra populäraste Hairtalk behandlingar. Perfekt för dig som drömmer om ett tjockare hår! Här använder vi oss av 2 paket Hairtalk Extensions. I behandlingen ingår: Konsultation, hårtvätt, föning, insättning av extensions, ihopklippning av löshår med ens eget hår, styling, skötselråd och litet produktpaket. I produktpaketet ingår shampoo, balsam, utredande spraybalsam, och hårborste. Läs mer här

Hairtalk Förtjockning 2 paket:
25 cm 2920:-
40 cm 3788:-
55 cm 4990:-

Obs: I paketpriset ingår håret med Hairtalks standardfästen. Extra tillägg kan förekomma på dessa paketpriser om man väljer ett annat fäste, t.ex. Plusfäste, Profäste eller Rootcolorfäste.

Styling, Fest, Tärna, Baluppsättning

Tvätt + styling  470:-
Enklare styling med värmeverktyg (kom nytvättad) 370:-

Festuppsättning, bal eller tärna: Frisyren görs enligt överenskommelse samt önskemål och priset är beroende på tidsåtgång. Konsultation och provuppsättning ingår.
Pris 1000:-/timme  

Brud

Uppsättning/styling efter överenskommelse. Cirka ett par veckor innan bröllopet bokar vi en tid för att gå igenom all information samt gör en provuppsättning. På bröllopsdagen abonnerar vi salongen i totalt 3 timmar för dig och ditt sällskap. Vi bjuder på frallor, frukt, choklad samt kaffe och bubbel.
Paketpris: 3200 kr

Permanent

Klassisk permanent
Vill du ha härlig volym, naturligt självfall eller vilda smålockar? Det här fixar vi med en permanent. Klippning ingår i behandlingen.
Kort hår: 1360:-
Mellanlångt: 1550:-
Långt hår: 1995:-

Kall rakpermanent 
Om ditt hår är för frizzigt och lockigt, men du drömmer egentligen om att ha ett fint självfall så är det kall rakpermanant du ska göra. Rakpermanenten ”relaxar” dina lockar, så att håret faller på ett vackert och naturligt sätt. Klippning ingår i behandlingen.
Pris: 1995:-

Varm rakpermanent 
Är ditt hår lockigt, frizzigt eller svårjobbat så en varm rakpermanent kan vara den perfekta lösningen på ditt problem. Eftersom varm rakpermanent innebär att vi gör ditt hår spikrakt så kommer inte lockarna tillbaka på det behandlade håret. Om du vill behålla håret rakt så kan du göra rakpermanent bara i utväxten, dock max 2 ggr per år. Klippning ingår i behandlingen.
Pris: 3200-

OBS: Alla behandlingpriser på internetbokningen är slutsumma som du kommer betala i kassan, förutsatt att du bokat rätt behandling för ditt hår. Din frisör kan ändra behandlingen om hon inser att du har bokat fel eller om det går åt mer färg. Så extra kostnad kan tillkomma på din behandling eftersom våra behandlingspriser är baserade på timpris och materialåtgång.

Är du osäker på rätt alternativ kontakta gärna salongen eller boka en kostnadsfri konsultation. Läs gärna vår Bokningspolicy