Hairtalk / BHBD Extensions

Vad är Hairtalk Extensions?

Drömmer du om ett längre och tjockare hår? Kanske ett fantastiskt svall som sträcker sig över hela ryggen? Vill du få en dröm balayage, men vill inte färga håret? Eller kanske en total makeover från kort till långt hår på bara någon timme! Allt detta är möjligt med oslagbara Hairtalk / BHBD, och det är hårförlängning, hårförtjockning, hairband och hairwear.

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu även i över 50 länder. Det som gör Hairtalk väldigt speciellt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Eftersom håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv så blir helheten av produkten oslagbar.


Vad är BHBD Extensinons?

BHBD är ett systermärke till Hairtalk Extensions. Märket startades 2023 av samma grundare som Hairtalk.
Alla BHBD extensions är av högsta hår kvalité och detta är något som måste upplevas. Det ger en mjuk och levande känsla som liknar din egen hårkvalitet, som gör att stylingen håller längre. Dessutom är det praktiskt- det sväller inte, trasslar sig inte, har tunna slitstarka fästen och kräver minimal inklippning.

-100 % Remy: Etiskt handlat hår. Speciellt utvalt för den svenska och nordeuropeiska marknaden.
-Ingen ytskiktsbehandling, det innebär därmed att fjällskiktet är kvar.
-BHBD finns i 3 längder: 35 cm 50 cm och 60 cm.
-BHBD använder sig av skonsam tejp som är utvecklad för håret – inte huden. Kan sättas i de allra tunnaste håren och inga tejprester fastnar. -Basen på fästena är 3 cm och detta för att minimera belastningen på håret. 

Hjälpmedelcentralen

Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk / BHBD. Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller göra en färgförändring?  Har du precis gått igenom en cellgiftbehandling eller lider av hårsjukdomen alopecia? Vi skräddarsyr håret just för dig och dina önskemål. Boka en kostnadsfri konsultation hos oss för att få just ditt drömhår!
Vi samarbetar också med Hjälpmedelcentralen. Om du har ett bidrag från Landstinget så kan du utnyttja den här hos oss.

Lager på Salongen

Vi på Salong Gallerian jobbar även med lager. Det innebär att vi har ett lager av löshår i olika längder och nyanser av de vanligaste färgerna på salongen. Det betyder för dig som kund att du kan få en snabbare tid för behandling, genom att du slipper oftast komma på en konsultation och att vi slipper beställa hår för varje insättning och därmed slipper väntan på leverans.
En annan fördel med lager är att vi kan välja och vraka bland olika underbara nyanser och längder på plats tillsammans!

Som kund kan du alltid känna dig trygg genom att välja Hairtalk / BHBD , eftersom Vi på Salong Gallerian är auktoriserade frisörer som genomgått Hairtalks /BHBD utbildning och som leddes av experter inom området. Allt för att kvalitetssäkra vårat arbete med Hairtalk / BHBD. Vi är väldigt stolta över att få jobba med Sveriges främsta extensions märke.

Fördelar med Hairtalk / BHBD Extensions

– 100% Remy.
– Håret är speciellt framtagen för den Svenska och Nordeuropeiska marknaden.
– Ingen ytskiktsbehandling vilket innebär att hårets naturliga fjällskikt är kvar.
– Färgat med textilfärg istället för ammoniakbaserade hårfärger som sliter på löshåret.
– Hairtalk har ett patenterat tejpsystem eftersom det är den mest skonsammaste systemet i världen som garanterar omsättning upp till 3 gånger med omsättnings intervall på ca 8 veckor.
– De kan sättas i de allra tunnaste håren eftersom från början var systemet utvecklat för ett medicinskt synpunkt som för t. ex cancer eller alopeciapatienter.

Hairtalk Extensions finns 27 grundfärger som kan kombineras till hundratals olika fantastiska nyanser.
Håret finns i tre längder: 25 cm, 40 cm och 55 cm.
Priser för olika Hairtalk behandlingar hittar du HÄR

Hairband

Ett Hairband motsvarar mängden hår i en full förlängning, det vill säga 4 paket Hairtalk slingor.
Hairtalkslingor är fastsydda i en elastisk yta som formar sig efter just din huvudform. Den har även ett reglerbart band som gör att du kan ställa in storleken efter ditt huvud. Hairband finns i längderna 25 cm och 40 cm.
Pris för 40 cm 4310:-
Pris för 25 cm 3185:-

Hairwear

Hairtalk Hairwear är en hårersättningsdel som är framtagen för att kunna hjälpa till att få ett fylligt och långt hår även om håret är väldigt kort, tunt eller har kala fläckar. Hairwearens handknutna hårstrån är fästa på en transparent yta för att se så naturligt ut som möjligt.
Hairwear har även har clips undertill som fästs i ditt egna hår, detta för att du ska kunna välja vilken bena du önskar och för att den ska låta ditt hår och hårbotten andas.

Hairwear kommer i fyra olika storlekar, eftersom du som kund kunna få en den anpassad just efter din huvudform och ditt behov av hårmängd.
Håret kommer även i alla de nyanser som vi har på vår standardfärgring.

Top of the Head

Top of the Head kompletterar din hårgarderob och gör en snabb förvandling möjlig!
Vem drömmer inte om en lugg ibland, fast kanske inte har förutsättningarna för att ha en? Eller kanske du inte alltid vill ha lugg och är en sån som ångrar sig varje gång man klipper lugg. Nu kan du ha en lugg bara för en dag!

Top of the Head är en hårdel som fästs med clips I ditt egna hår. Den har en lång lugg och även långa längder med en bena, så du kan gömma din dåliga hårdag bakom den! Vi kan självklart klippa din Top of the Head i önskad längd på både hår och lugg.

Det är 100% äkta hår. Vilket gör att den tål värmebehandling precis som ditt eget hår!

– För dig som har tunt hår och bara vill ha mer fyllighet vid benan.
– Som vill ha lugg ibland.
– För att göra en färgförändring i håret utan att färga.
– För dig som vill dölja en dålig hårdag.
– Eller för dig som annars måste färga din utväxt ofta.

Läs mer på www.hairtalk.se