Priser

Klippning

Damklippning  550:-
Herrklippning  470:-
Klipp & Skägg 600:-
Lyxklippning Dam  670:-
Lyxklippning Herr  600:-
Luggklippning 150:- 
Barnklippning 1-12 år  350-450:-
15-minuters puts nacke/polisonger/raka av håret  250:-
Puts av sidor och nacke   350:-

Fransfärg/brynfärg/brynplock  150:-/st
Paketpris för allt 350:-

Olaplex intensivbehandling utan klippning 650:-
Olaplex  intensivbehandling inkl. klippning 950:- Läs mer   

Lyxklippning

Om du vill unna dig lite extra lyx så är detta rätt behandling för dig. Välj mellan inpackning och hårbottenmassage, medan du kopplar av i en skön massageschamponering, Olaplex No2 i värme eller extra mycket styling. I hela behandlingen ingår: konsultation, hårtvätt, extra tillval, klippning, fön/ lättare styling och produktrekomendation.

Färg, Slingor, Balayage mm.

Klippning ingår i alla våra kemiska behandlingar. Vi beräknar priset för våra färgbehandlingar baserat på tid och materialåtgång. På detta vis blir alla behandlingar skräddarsydda för alla våra kunder. När du bokar en behandling via internet kommer du att se du ett cirkapris just för din hårlängd.
Pris 600:-/timme + materialkostnad

Herrfärg

American Crews 5-minuters färg är perfekt för dig som vill uppgradera dig själv till version 2.0. Eftersom färgen inte täcker grått hår till 100 procent så ser håret naturligt ut och det blir aldrig den där ”peruk känsla” som många inte vill ha. Det blir bara en yngre version av dig helt enkelt!
Pris 850:- inklusive klippning  

Hårförlängning Hairtalk Extensions

Hairtalk Hårförlängning
I behandlingen ingår: Konsultation, hårtvätt, föning, insättning av extensions, ihopklippning av löshår med ens eget hår, styling, skötselråd och stort produktpaket. I produktpaketet ingår shampoo, balsam, värmeskydd, utredande spraybalsam, inpackning, serum och hårborste. Läs mer här

Hairtalk förlängning 5 paket:
25 cm från: 6142:-
40 cm från: 8361:-
55 cm från: 11492:-

Hairtalk förlängning 4 paket:
25 cm från: 5120:-
40 cm från: 6895:-
55 cm från: 9400:-

Hairtalk Förlängning 3 paket:
25 cm från: 4097:-
40 cm från: 5429:-
55 cm från: 7308:-

Hairtalk Förtjockning
Det här är en av våra populäraste Hairtalk behandlingar. Perfekt för dig som drömmer om ett tjockare hår! Här använder vi oss av 2 paket Hairtalk Extensions. I behandlingen ingår: Konsultation, hårtvätt, föning, insättning av extensions, ihopklippning av löshår med ens eget hår, styling, skötselråd och litet produktpaket. I produktpaketet ingår shampoo, balsam, utredande spraybalsam, och hårborste. Läs mer här

Hairtalk Förtjockning 2 paket:
25 cm från: 2920:-
40 cm från: 3788:-
55 cm från: 4990:-

Obs: I paketpriset ingår håret med Hairtalks standardfästen. Extra tillägg kan förekomma på dessa paketpriser om man väljer ett annat fäste, t.ex. Plusfäste, Profäste eller Rootcolorfäste.

Styling, Fest, Tärna, Baluppsättning

Tvätt + styling  450:-
Enklare styling med värmeverktyg (kom nytvättad) 350:-

Festuppsättning, bal eller tärna: Frisyren görs enligt överenskommelse samt önskemål och priset är beroende på tidsåtgång. Konsultation och provuppsättning ingår.
Pris 800:-/timme  

Brud

Uppsättning/styling efter överenskommelse. Cirka ett par veckor innan bröllopet bokar vi en tid för att gå igenom all information samt gör en provuppsättning. På bröllopsdagen abonnerar vi salongen för dig och ditt sällskap. Vi bjuder på frallor, frukt, choklad samt kaffe och bubbel.
Paketpris: 3200 kr

Permanent

Klassisk permanent
Vill du ha härlig volym, naturligt självfall eller vilda smålockar? Det här fixar vi med en permanent. Klippning ingår i behandlingen.
Kort hår: 1360:-
Mellanlångt: 1550:-
Långt hår: 1995:-

Kall rakpermanent 
Om ditt hår är för frizzigt och lockigt, men du drömmer egentligen om att ha ett fint självfall så är det kall rakpermanant du ska göra. Rakpermanenten ”relaxar” dina lockar, så att håret faller på ett vackert och naturligt sätt. Klippning ingår i behandlingen.
Pris: 1995:-

Varm rakpermanent 
Är ditt hår lockigt, frizzigt eller svårjobbat så en varm rakpermanent kan vara den perfekta lösningen på ditt problem. Eftersom varm rakpermanent innebär att vi gör ditt hår spikrakt så kommer inte lockarna tillbaka på det behandlade håret. Om du vill behålla håret rakt så kan du göra rakpermanent bara i utväxten, dock max 2 ggr per år. Klippning ingår i behandlingen.
Pris: 2795:-

Silencio

Ett kostnadsfritt tillval där man inte behöver småprata under sin klippning eller behandling om man inte vill. Ibland kan det bara vara skönt att få komma och bli omhändertagen under tystnad utan att känna sig obekväm. Detta tillval kan du också göra på behandlingar, genom att skriva ”Silencio” i meddelanderutan eller nämna Silencio om du bokar via telefon.

OBS: Alla behandlingpriser på internetbokningen är cirkapriser. Extra kostnad kan tillkomma på din behandling eftersom våra behandlingspriser är baserade på timpris och materialåtgång.

Här på bilden nedanför kan du se hur du kan lättast identifiera din hårlängd när du bokar tid via vår internetbokning. 
Är håret längre än bild 4 eller väldigt tjockt bokar du ”extra långt hår”. Önskar du en väldigt stor färgförändring, som från mörkt till ljust, avfärgning eller extremfärger, så bokar du en ”Colortransformation”.

Är du osäker på rätt alternativ kontakta gärna salongen eller boka en kostnadsfri konsultation. Läs gärna vår Bokningspolicy

1. Kort hår 2. Halslångt hår 3. Axellångt hår 4. Långt hår